Om os

Om Eidorff dental

Eidorff Dental, en innovativ virksomhed baseret i Herlev, som specialiserer sig i fremstilling af oversøisk protetik i Hong Kong. Vi blev etableret i 2008 af Anne Eidorff og Henrik Skov, og siden da har vi udviklet os til at være en førende leverandør af protetiske løsninger.

Vores primære mål er at tilbyde vores kunder en unik service, hvor vi kombinerer fordelene ved den gode pris på protetik fra Hong Kong med den præcise tilpasning og indfarvning, som danske tandlæger kræver. Dette gør det muligt for os at levere protetiske produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

For at sikre, at vores protetik lever op til de høje standarder, som danske tandlæger forventer, har Eidorff Dental indgået en eksklusivaftale med et nøje udvalgt dentallaboratorium i Hong Kong. Dette laboratorium har en stab på 300 ansatte i Hong Kong og Kina, der er specialiseret i fremstilling af protetik af høj kvalitet. Samarbejdet sikrer ikke kun, at vores produkter er af høj kvalitet, men også at de bliver fremstillet hurtigt og forsvarligt.

Vores dedikerede team består af 10 dygtige fagfolk, der sætter en ære i at opretholde et højt niveau af service og support, så vores kunder føler sig trygge og tilfredse med deres valg af Eidorff Dental som deres protetiske leverandør.

  • Eidorff Dental ApS

  • Tværdiget 18
    DK-2730 Herlev

  • Danske Bank, Herlev

  • Reg. nr. 3001
    Konto nr. 12516312